15 beste VPN-leverandør 2024 (gratis og premiumtjenester) - EarthWeb (2024)

BESTE VPN-TJENESTER

#1 Topprangert

SIKKER & SIKKER
den #1 VPN-tjenesten

69% OFF!

Kom i gang nå

#2 Topprangert

Nå 86% RABATT

FÅ DET HIT

#1 Topprangert

SIKKER & SIKKER
den #1 VPN-tjenesten

69% OFF!

Kom i gang nå

#3 Topprangert

Nå 85% RABATT

FÅ DET HIT

Har det travelt?
Den beste VPN-leverandøren i 2024, som funnet i vår uavhengig testing, is NordVPN!

Internett har revolusjonert kommunikasjon, handel, underholdning, informasjonstilgang og mye mer, og har ført til utrolige endringer i livene våre.

Men jo mer avhengig vi blir av internett, jo mindre tolerante blir vi overfor dets begrensninger.

Regionblokkering under strømming, hastighetsregulering mens du spiller, avlytting av nettkommunikasjon og identitetstyveri mens netthandel er noen av problemene man ofte møter på nettet.

Et virtuelt privat nettverk eller VPN-leverandør vil gi deg diskret tilgang til internett via en sikker tunnel.

Som et resultat, når du besøker et nettsted, vises VPN-ens IP-adresse i stedet for din virkelige IP.

Ikke bare vil dette hjelpe deg med å surfe anonymt på nettet, men det beskytter også dine sensitive data samtidig som du får de raskeste hastighetene som mulig.

Ressursinnhold Vis

Beste VPN-leverandør 2024

I følge vår forskning er følgende de aller beste VPN-tjenestene i 2024 som du bør prøve:

  1. NordVPN – 🏆 Vinner!
  2. Surfshark
  3. AtlasVPN
  4. Mullvad
  5. IVPN
  6. ExpressVPN
  7. PureVPN
  8. ProtonVPN
  9. Norton SecureVPN
  10. TorVPN

1. NordVPN – Det første valget i 1!

Hvis du leter etter en altomfattende VPN for å forvandle din generelle opplevelse innenfor det svært påtrengende rommet vi kaller Internett, NordVPN er den aller beste VPN-leverandøren i 2024.

NordVPN anbefales på det sterkeste over hele verden, ikke bare fordi det leverer en eksepsjonell ytelse, men også fordi det gjør det til en kostnad som er betydelig lavere enn konkurrentene, og tilbyr samme kvalitet.

Ytterligere sjarmen er dens evne til å støtte opptil seks enheter med en enkelt konto, slik at du kan dra nytte av toppfunksjonene på alle enhetene dine samtidig.

👉 Få NordVPN GRATIS!

  • NordVPN er bransjelederen (lang vei)
  • 30-dagers risikofri prøveperiode
  • super~~POS=TRUNC hastigheter
  • 5,442 + servere i 60+ land
  • Streng no-logger politikk
  • Neste generasjon militær-grade kryptering
  • DoubleVPN, dobbelt privatliv
  • 6 samtidige enhetstilkoblinger
  • Flott for: Sikkerhet, sikkerhet, anonymitet og trygghet
  • Kompatibel med: Windows, Mac, Android, iPhone, iPad og iOS, Linux, rutere, Apple TV, FireFox, Google Chrome, Microsoft Edge og mer

👉 Få NordVPN GRATIS!

Før du begynner å tenke på hva disse ettertraktede funksjonene er, la oss diskutere sikkerhets- og personvernverktøysettet som tilbys av NordVPN.

Selskapet har alltid vært rangert som en av de beste VPN-ene når det gjelder personvern, men det gikk gjennom en grov oppdatering etter datainnbruddshendelsen i 2018.

Siden den gang har VPN-leverandøren gjort en ubøyelig innsats for å forbedre sine personvernbeskyttende teknologier og funksjoner.

For å bevise sin legitimasjon, har det ansatt PricewaterhouseCoopers til å gjennomføre en fullstendig revisjon av sin nullloggpolicy på årlig basis.

Den bruker kraftig AES-256-kryptering på alle appene.

Sterk DNS-lekkasjebeskyttelse, to ekstremt pålitelige kill-switcher (en internet kill-switch og en appspesifikk kill-switch), og muligheten til å undersøke nedlastinger for skadelig programvare med den nye Threat Protection-funksjonaliteten forbedrer online sikkerheten og anonymiteten til brukerne ytterligere. .

DoubleVPN er også en av de svært beundrede funksjonene. Når den er aktivert, sikrer den at nettrafikken din krypteres to ganger ved å bli rutet gjennom flere servere.

Å legge til rette for å bli en av de beste VPN-ene er også en unik variant av WireGuard den har laget, kjent som NordLynx VPN-protokollen.

Bruken av denne proprietære protokollen har vist seg å gi spektakulære tilkoblingshastigheter for hver nettaktivitet, inkludert spill, nedlasting, streaming, etc.

Nord kan gi deg superkraften til å låse opp enhver utenlandsk nettside, app eller strømmeplattform du trenger.

Det antas å være en effektiv løsning for å fjerne blokkering av YouTube, WhatsApp, BBC iPlayer, Disney Plus, HBO Max og Netflix-biblioteker fra hele verden.

Som gjør alt mulig er et stort nettverk av 5400 servere i omtrent 60 land over hele verden.

Til slu*tt kan du få et godt utvalg av apper og tillegg for ulike plattformer.

Du kan også sette den opp med noen kompatible rutere for å bruke tjenesten med praktisk talt alt.

2. Surfshark

Surfshark er din favoritt hvis du er ute etter noe som ikke er for tungt på lommen, men som er svært effektivt for din online sikkerhet og personvern.

Når du besøker Surfsharks nettsted, vil du innse at denne leverandøren har bygget sin salgstale hovedsakelig rundt den rimelige prisen ved å tilby virkelig fantastiske tilbud.

Surfshark har heller ingen enhets- eller tilkoblingsgrenser, noe som fritar brukerne fra bryet med å holde tellingen over antall maskinvare som er koblet til på en gang.

👉 Prøv Surfshark GRATIS

  • Surfshark er den beste budsjett-VPN
  • 30-dagers risikofri prøveperiode
  • Streng no-logger politikk
  • 3200 + servere i 95 land
  • ubegrenset samtidige enhetstilkoblinger
  • Flott for: privat surfing på et budsjett
  • Kompatibel med: Windows, Mac, Android, iPhone og iOS, Linux, FireFox, Google Chrome, Microsoft Edge og mer

Prisen er imidlertid ikke Surfsharks eneste fokus, og den bør heller ikke være din!

Hovedformålet til noen av de beste konkurrentene i bransjen er brukernes nettsikkerhet, og Surfshark følger etter.

Appene fra Surfshark oppfyller mer enn kravene til VPN-personvern.

De tilbyr svært sikre VPN-protokoller (WireGuard, OpenVPN), robust kryptering og en pålitelig kill-switch for å unngå trafikkeksponering hvis VPN-en plutselig kobles fra.

Men det er bare begynnelsen. Surfshark gjør også Multi-Hop-funksjonen tilgjengelig for å gjøre det vanskeligere for andre å overvåke deg, en privat DNS for å beskytte nettlesingsaktiviteten din, og blokkering av annonser og skadelig programvare for å avverge andre personverntrusler.

Sammenlignet med Nord har det kanskje et mindre antall på bare 3200 servere i nettverket, men de er alle spredt på over 100 steder i 65 land.

Derfor er det svært sannsynlig at disse vil dekke områdene du trenger.

Dette innebærer at Surfshark åpner deg for en ny verden av muligheter med enkel tilgang til alle geoblokkerte nettsteder eller strømmeplattformer.

Du kan omgå selv den tøffeste brannmuren ved å bare gjøre noen få klikk.

Bufring og etterslep vil heller ikke være en hindring i veien for din online underholdning.

Ved å implementere den verdenskjente Wireguard-protokollen har Surfshark også klart å overvinne sine innledende mangler i forbindelseshastigheter.

Dessuten har Surfshark lansert en innovativ nettverksteknologi (kjent som Surfshark Nexus), som vil gjøre den i stand til å legge til flere personvernfunksjoner og forbedre stabiliteten og hastigheten til forbindelsene.

Selv om disse funksjonene ikke har blitt vurdert ennå, er det forfriskende å se en tjenesteleverandør som er så forpliktet til å komme opp med kreative nye måter å forbedre tjenesten på.

Denne iveren etter å fortsette å bli bedre, er i virkeligheten det som gjør Surfshark til en av de beste VPN-ene, etter vår mening.

3. AtlasVPN

Til overraskelse for mange lesere, et enda yngre medlem av VPN-industrien, AtlasVPN, har også kommet på listen vår.

Vær imidlertid trygg på at Atlas VPN har tjent denne plassen med et utrolig imponerende sett med funksjoner.

Fra og med en streng personvernpolicy, til sterk AES-256-kryptering, beskyttelse mot DNS-lekkasjer og en pålitelig kill-switch for internett, tilbyr Atlas VPN alt som enhver ledende VPN-leverandør forventes å tilby.

👉 Få Atlas VPN GRATIS

  • Atlas VPN er beste gratis VPN
  • Privacy Pro-servere
  • 750 servere på over 40 lokasjoner
  • ubegrenset samtidige enhetstilkoblinger
  • Flott for: folk som søker en freemium VPN
  • Kompatibel med: Windows, MacOS, Android, iPhone og iOS, Android TV, Fire TV Stick

For å skille seg ut i mengden tilbyr den også andre bemerkelsesverdige funksjoner, inkludert ubegrensede samtidige tilkoblinger, IP-adresser som endres mens vi surfer, og en datainnbruddsdetektor uten å måtte betale noe ekstra.

VPN-leverandører med dynamiske IP-adresser foretrekkes alltid fremfor de som bruker en statisk IP. Vi blir mer unnvikende når IP-adressen vår endres hver gang vi logger på.

Atlas VPN overgår imidlertid dynamiske adresser. Safeswap-funksjonen gir oss ikke bare en ny IP-adresse hver gang vi logger på, men vi blir tildelt en ny IP hver gang vi besøker et nytt nettsted mens vi surfer.

Det er omtrent så anonymt som det kan bli.

Funksjonen for oppdagelse av datainnbrudd er en annen fordel den tilbyr på alle sine betalte abonnementer.

Denne monitoren søker i kompromitterte databaser etter dataene dine og sender deg tidlige advarsler, slik at du kan endre passordene dine og sikre kontoene dine så snart du ser et snev av problemer.

Selv om servernettverket er veldig lite sammenlignet med konkurrentene, dekker de taktfullt plasserte 750 serverne over 38 land rundt om i verden for å gi Atlas VPN-brukere like kraftige opphevingsevner.

Du kan oppheve blokkeringen av et bredt spekter av nettsteder og strømmeplattformer som ellers kan være utilgjengelige på grunn av geo-låser.

Det er også verdt å merke seg at Atlas VPN også er en av de beste gratis VPN-leverandørene.

Vi snakker ikke om en prøveversjon med datatak eller en gratis VPN som genererer inntekter ved å selge din personlige informasjon; vi mener en genuint "freemium"-versjon.

Bare tre serverplasseringer vil være tilgjengelige for deg, men det er ingen databegrensninger, og du trenger aldri å stresse med at Atlas VPN avslører din private informasjon til noen.

Den er også veldig lett kompatibel med alle vanlige enheter og pålegger ingen begrensninger på antall enheter som kan beskyttes samtidig.

4. Mullvad VPN

15 beste VPN-leverandør 2024 (gratis og premiumtjenester) - EarthWeb (8)

Hvis oppheving av blokkering av utenlandske strømmenettsteder ikke er en prioritet, er Mullvad en av de beste VPN-ene når det gjelder sikkerhet.

Den gir alle de førsteklasses sikkerhetsfunksjonene for å prioritere brukernes nettsikkerhet fremfor alt annet.

DNS- og IPv6-lekkasjebeskyttelse, portvideresending, samt ulike stealth-alternativer er noen av de nyttige funksjonene.

Mullvad-apper er alle av høy kaliber, helt lekkasjefrie og utstyrt med en robust drepebryter som holder oss trygge til enhver tid.

Mullvad har også tjent mange poeng for sin åpenhet.

Det har foretatt grundige sikkerhetsrevisjoner av all sin infrastruktur, inkludert sine servere, nettsteder, applikasjoner og mer, og lover å gjøre det regelmessig.

Hvis ytelse er din primære bekymring, må du vite at dette er en av de beste for hastigheter også.

Ifølge flere anmeldelser gir Mullvad tilkoblingshastigheter som potensielt er dobbelt så høye som konkurrentene.

Mullvad er derfor et godt valg for P2P eller for alle som ønsker å bevare det høyeste nivået av anonymitet på nettet.

5. IVPN

15 beste VPN-leverandør 2024 (gratis og premiumtjenester) - EarthWeb (9)

Selv om IVPN har et av de minste servernettverkene på denne listen (med omtrent 70 servere i 32 land), har dens åpne og transparente filosofi skaffet den nok poeng til å bli rangert som en av de beste rundt om i verden.

Ved å gjøre alle appene åpne kildekode, er det VPN-en gjør synlig for brukerne.

I tillegg gjennomfører den årlige sikkerhetsrevisjoner for å bevise personvernlegitimasjonen og sikre brukere at personvernforpliktelsene blir opprettholdt av selskapet.

Den har en enestående ytelse når det gjelder tilkoblingshastigheter også.

Tjenesten har fått en plass blant de ti raskeste VPN-ene som er tilgjengelige for øyeblikket, takket være dens topp nedlastingshastighet på 810 Mbps.

Det er imidlertid omtrent det. På grunn av et lite nettverk, tilbyr det ingen betydelig hjelp med å omgå nettsensur eller geo-restriksjoner.

Denne raffinerte og kompetente tjenesten kan derfor være perfekt bare for personer som prioriterer personvern og ikke opphever blokkering av utenlandsk innhold.

Hvis du fant den perfekt til dine behov, vil du være glad for å vite at den har intuitive apper fullpakket med sikkerhetsfunksjoner for alle stasjonære og mobile enheter.

Dessuten, ved å registrere deg for én konto, kan du beskytte opptil syv enheter samtidig.

6. ExpressVPN

15 beste VPN-leverandør 2024 (gratis og premiumtjenester) - EarthWeb (10)

ExpressVPN er en VPN som er elsket og brukt av mer enn 3 millioner brukere over hele verden.

Noen mener at ExpressVPN er den mest mangfoldige VPN-en på markedet, og presser sine grenser gjennom årene og optimaliserer VPN-en til å fungere bedre og bedre.

Noen av de mest bemerkelsesverdige faktorene til denne VPN-en inkluderer at den gir deg en hastighet på 60 Mbps.

Vanligvis reduserer en VPN internetthastigheten din, men testresultatene våre viser at ExpressVPN gjør en fenomenal jobb.

Vi hadde ingen problemer med å spille spill og laste ned torrenter. VPN blåste gjennom alt som en mester!

Dessuten har ExpressVPN rundt tre tusen servere etablert i flere hundre og seksti byer.

Dette brede utvalget av servere gir VPN et ekstra løft med hensyn til tilkoblingen og gjør det til et bedre alternativ hvis du liker å reise mye siden du vil kunne bruke denne VPN fra nesten hvor som helst.

I tillegg må en VPN ha fantastiske sikkerhetsfunksjoner for å holde markedsplassen.

Heldigvis pakker ExpressVPN nok sikkerhetselementer for å sikre sin posisjon som en av de beste VPN-ene på markedet.

Den har en DNS-sikkerhetsserver som beskytter den mot forskjellige DNS-lekkasjer. På toppen av det har ExpressVPN også IPv6-lekkasjebeskyttelse, noe som gir bedre sikkerhet og sikkerhet.

Kombinert med det tilbyr VPN en Stealth-modus, en kill-switch og delt tunneling-funksjon slik at dataene dine er trygge og sikre fra alle fire hjørner.

Det eneste aspektet hvor det mangler litt er prispunktet.

Det koster rundt $6.00 for den mest utvidede planen.

For andre VPN-er koster den mest utvidede planen rundt $2.00.

ExpressVPN tilbyr imidlertid funksjoner som ingen andre VPN-er gjør akkurat nå, så det kan koste mer enn andre VPN-er.

Uansett er ExpressVPN en fantastisk VPN, og vi er sikre på at du vil like den!

7. PureVPN

15 beste VPN-leverandør 2024 (gratis og premiumtjenester) - EarthWeb (11)

PureVPN har sin base i Hong Kong.

Som alle andre VPN-er kjent for noe unikt, er PureVPN kjent i VPN-markedet for sitt store antall etablerte servere over hele verden.

PureVPN har servere etablert i mer enn 160 land, noe som gjør det til en pålitelig og rask VPN.

Dette lar den også låse opp kjente strømmetjenester som Hulu, Netflix, Amazon Prime Video, Disney Plus, etc., selv om de er blokkert eller begrenset i ditt land eller område.

Dessuten, når det gjelder funksjoner, har PureVPN både solid state og virtuelle serverplasseringer, slik at brukere kan få IP-adresser på et bredere utvalg av steder.

PureVPN gjør det tydelig for brukerne hvilke lokasjoner som er fysiske og virtuelle.

Dette gir brukeren mer fleksibilitet i å velge IP-adressen de ønsker å velge.

Når det gjelder priser, er PureVPN forvirrende. Den prøver å finne en slags balanse mellom dyrt og billig, men det virker som det lener seg mot dyrere mer.

VPN koster mellom $2.91 til $10.95, noe som kan være grunnen til at noen brukere kan bli avskrekket fra det.

I vår forskning la vi imidlertid merke til at VPN-funksjonaliteten rettferdiggjør kostnadene.

Når vi snakker om funksjoner, en kjekk funksjon som bare PureVPN tilbyr er Wifi-sikkerheten.

VPN-en oppdager automatisk når du kobler til et åpent Wifi-nettverk og ber deg om å koble til VPN.

Dette gir en bedre brukeropplevelse og brukervennlighet.

Alt i alt er PureVPN en annen god VPN du vil like hvis du abonnerer på den.

8. Proton VPN

15 beste VPN-leverandør 2024 (gratis og premiumtjenester) - EarthWeb (12)

ProtonVPN er utviklet av et sveitsisk selskap kalt Proton Technologies.

Den utmerker seg ved å tilby en komplett funksjon uten logg som sier at absolutt null data fra brukerne samles eller registreres av VPN.

Denne funksjonen alene gjør den til en verdig VPN og en formidabel konkurrent for denne listen.

En annen stor fleksibilitetsfunksjon som så langt bare ProtonVPN ser ut til å tilby, er Protons enhetlige personvernøkosystem.

Dette inkluderer ProtonVPN, Proton-post, Proton-kalender og Proton-stasjon. Brukere kan enkelt logge inn på Protons enhetlige nettsted og få tilgang til alle disse funksjonene på en enkel måte.

Selv om disse eksepsjonelle og hendige funksjonene kommer for $3.29 i 24 måneder, som er den mest utvidede planen i ProtonVPNs arsenal.

Hvis du ønsker å kjøpe denne VPN-en, er det lønnsomt å abonnere på 24-måneders-planen siden den koster mindre enn en annen abonnementsplan.

I tillegg, hvis du ønsker å ta VPN-en ut for en snurrtur før du forplikter deg til den, kan du laste ned gratisversjonen og bruke den i noen dager for å få en følelse av hvordan VPN-en fungerer.

Vær imidlertid oppmerksom på at du ikke vil få tilgang til alle premiumfunksjonene på den gratis prøveversjonen.

ProtonVPN kan fjerne blokkeringen av Netflix, Hulu, Disney Plus, Amazon Prime Video og andre strømmetjenester uten problemer.

Det er også en utmerket VPN for torrenterpå grunn av hastigheten på 53.4 Mbps.

Dette kan virke som det ikke er mye, men ProtonVPNs 1600-servere gjør en god jobb med å tilby en stabil og rask internettforbindelse til brukerne.

Sammen med det støtter ProtonVPN også rutere og gir en delt tunnelfunksjon som holder alle dataene dine så sikre som mulig.

Hvis du leter etter en unik opplevelse, er ProtonVPN definitivt VPN-en du bør gå etter!

9. Norton Secure VPN

15 beste VPN-leverandør 2024 (gratis og premiumtjenester) - EarthWeb (13)

Den neste VPN-en vi skal se på er Norton SecureVPN. Det er en tjeneste som leveres av et selskap som heter Norton LifeLock.

Sammenlignet med andre VPN-er når det gjelder IT, blåser Norton SecureVPN dem alle ut av vannet med eksepsjonell letthet.

La oss imidlertid ta en dypere titt for å forstå de sanne egenskapene til denne førsteklasses VPN.

Når det gjelder pris og pakker, har Norton SecureVPN tre for deg: deres 12-måneders abonnementsplan, deres 12 måneder pluss Norton 360 Deluxe-plan, og deres 12 måneder pluss 10 samtidige tilkoblinger.

Den billigste av disse tre er den mellomste, 12 måneder pluss Norton 360 Deluxe-planen, som koster $2.68 per måned.

Grunnen til at denne VPN-en er priset på denne måten, er at Norton-selskapet allerede har gjort seg bemerket i å tilby utmerket sikkerhet og personvern.

Siden de kjenner verdien og evnene deres og allerede har dedikerte følgere, er de mer interessert i å ønske seriøse brukere velkommen inn i stammen deres enn de som bare vil cruise rundt.

Når det gjelder funksjoner, har Norton SecureVPN en annonsesporingsfunksjon som avslu*tter skadelig programvare eller ondsinnede popup-vinduer.

Utenom det er det ikke mye å snakke om når det gjelder funksjoner.

Dette er fordi Norton SecureVPN er investert i sitt eget økosystem.

Hvis du kjøper VPN sammen med økosystemet som alle andre dedikerte brukere, får du en fantastisk sikkerhets- og ytelsesopplevelse.

Avslu*tningsvis, hvis du er typen person som ønsker å kjøpe en enkelt VPN som er god nok for de neste årene, så er Norton SecureVPN definitivt veien å gå.

Hvis ikke, vil vi foreslå at du abonnerer på en annen VPN på denne listen.

10. TorVPN

15 beste VPN-leverandør 2024 (gratis og premiumtjenester) - EarthWeb (14)

TorVPN er basert i Storbritannia Det er en billig VPN med nok funksjonalitet til at du ønsker å komme tilbake til den igjen og igjen.

Imidlertid er TorVPN mer et nettsted i stedet for en applikasjon. Hvis du er typen person som kan noe om internett-VPN-er, så har du sikkert hørt om TorVPN siden det allerede er ganske kjent.

Når det gjelder funksjoner og funksjonalitet, tilbyr TorVPN deg en 7-dagers pengene-tilbake-garanti hvor du kan benytte deg av gratisversjonen i 7 hele dager.

Når det gjelder servere, har den ikke mange; for nettbaserte VPN-er trenger du imidlertid ikke mange servere. TorVPN har totalt 11 servere, inkludert i Storbritannia, USA og Ungarn.

På grunn av de 20 samtidige tilkoblingene, kan du enkelt koble til din Windows-PC, Mac-PC, Android-enhet, IOS-enhet og Linux ved å bruke en enkelt abonnementsplan.

Den har også en funksjon for ingen aktivitetslogger som ikke registrerer brukerdata.

Hvis du lurer på prisen, er TorVPN kanskje den billigste VPN på markedet.

Den koster bare $0.67 i måneden og tilbyr massevis av ytelse og funksjonalitet i retur.

Helt ærlig er TorVPN en fantastisk rimelig VPN som er pålitelig og enkel å bruke.

Vi anbefaler denne VPN-en på det sterkeste. Prøv det og se selv!

11. Privat Internett-tilgang

15 beste VPN-leverandør 2024 (gratis og premiumtjenester) - EarthWeb (15)

Private Internet Access er en USA-basert VPN-leverandør. Den er så robust når det gjelder ingen-logger-funksjonen at den har bevist sin suksess i retten.

Det er en VPN som har som mål å gi sine brukere og forbrukere total sikkerhet og personvern mens de surfer på internett. I likhet med TorVPN er også dette en nettbasert VPN-leverandør.

Den har 20,000 74 servere i mer enn XNUMX forskjellige land, noe som betyr at den har utmerket internettforbindelse og hastighet.

Av en eller annen grunn er denne VPN-leverandøren mest kjent blant reddit brukere da det gir betydelig personvern.

Mens den er en nettbasert VPN, har Private Internet Access også applikasjoner for smarttelefoner. Du kan bruke denne VPN-en på tvers av alle populære enheter som Linux, Windows, Mac OS, Android og IOS.

Når det gjelder hvor mye det gir, er privat internettilgang en veldig budsjettvennlig VPN-tjeneste.

Det koster bare $2.19 hvis du velger dens 26 måneders plan der du får 2 måneder gratis. Hvis du velger en plan med kortere varighet, vil det koste deg mer.

Derfor er det bedre å velge den lengre varighetsplanen hvis du vil kjøpe denne VPN-en.

Som alle andre VPN-er har den en kill switch-funksjon, en DNS-protokoll, en delt tunneling-funksjon og en utmerket policy for ingen logger, som nevnt ovenfor.

Dette er perfekt for deg hvis du leter etter en VPN som bare fungerer!

12. PrivatVPN

15 beste VPN-leverandør 2024 (gratis og premiumtjenester) - EarthWeb (16)

PrivateVPN er basert i Sverige med en utmerket nettklient så vel som en applikasjon.

Du kan koble PrivateVPN til 6 samtidige enheter, noe som betyr at du kan bruke denne VPN-en på din Android-enhet, IOS-enhet, Windows PC, Mac OS og Linux.

PrivateVPN er en stolt VPN med 150 etablerte servere i mer enn 60 forskjellige land.

Dette gjør den i stand til å gi sine brukere høyhastighetsinternett på opptil 55 Mbps, noe som er mer enn nok hvis du vil unne deg selv i nettspill eller bare laste ned torrenter.

I tillegg kan PrivateVPN også fjerne blokkering av tjenester som Netflix, Disney Plus, Amazon Prime Video, Hulu, etc.

Så hvis du bor i USA og ønsker å se kanadisk Netflix, kan du enkelt gjøre det ved å bruke PrivateVPN.

Hvis du ikke liker at myndighetene sporer aktiviteten din på nettet, kan PrivateVPN også hjelpe deg med det.

Den har en streng policy uten logger, en DNS-lekkasjeprotokoll og en kill switch-funksjon. Den har også sofistikert kryptering for å kryptere dataene dine slik at tredjepartsbrukere ikke kan spore deg.

Hvis dette tilfredsstiller dine behov og du er villig til å kjøpe denne VPN-en, vil dens 12 måneders plan koste deg $2.49 per måned, og du får ytterligere 12 måneder gratis.

Sammenlignet med andre VPN-er er dette verken for mye eller for lite. Men de ekstra 12 månedene er sikkert et flott tillegg.

Vi foreslår at du ikke overtenker og går for denne VPN helhjertet.

Hvis du av en eller annen grunn ikke er så fornøyd som du ønsker å være, har PrivateVPN en sjenerøs 30-dagers pengene-tilbake-garanti hvor du kan være trygg på at dine hardt opptjente penger ikke går til spille.

Dette er en utmerket VPN, og vi anbefaler den på det sterkeste!

13. SecureVPN

15 beste VPN-leverandør 2024 (gratis og premiumtjenester) - EarthWeb (17)

Selv om SecureVPN er en fantastisk VPN, har foreløpig ikke mange serveralternativer. Det er begrenset til steder som USA, Nederland, Russland og Singapore. Dette betyr at du ikke får tilgang til tjenester som er tilgjengelige i Storbritannia, Canada eller Australia. Selv om dette er trist, veier SecureVPN opp for det ved å tilby førsteklasses sikkerhetsfunksjoner og personvern.

Når det gjelder sikkerhetsfunksjoner, har SecureVPN alle de gode funksjonene du kan forvente i en VPN. Den har en kill switch, en ingen logger-funksjon og en dobbel krypteringsfunksjon som gjør dataene dine enda sikrere. Du kan være trygg på at tredjepartsbrukere ikke vil få tilgang til dataene dine eller nettaktiviteter.

Når det gjelder hastighet, må vi si at SecureVPN er en fiasko. I testene våre la vi merke til at denne VPN-en bare er tilstrekkelig for å surfe på internett og ikke nok til å nyte nettspill eller torrenting. Når det er sagt, er plusspunktet at det ikke var noen DNS-lekkasjer, noe som betyr at denne VPN-en kanskje ikke er rask, men den er veldig sikker.

SecureVPN har bare én plan. Du kan kjøpe den for $7.99 per måned. En gratis prøveversjon av denne VPN-en er tilgjengelig; du vil imidlertid ikke få tilgang til alle de gode funksjonene ved å bruke den gratis prøveversjonen av VPN. Det er bedre å kjøpe VPN hvis du planlegger å bruke den lenge i stedet for å nøye deg med gratisversjonen.

SecureVPN er den typen VPN som gir deg god sikkerhet og god ytelse, men som fortsatt er svært begrenset. Denne VPN-en er for deg hvis du vil ha en VPN som bare gjør noen få småjobber. Men hvis du vil ha noe mer funksjonelt og komplekst, anbefaler vi å velge en annen VPN fra denne listen.

14. CyberGhost

15 beste VPN-leverandør 2024 (gratis og premiumtjenester) - EarthWeb (18)

CyberGhost VPN er en tjeneste vi kan anbefale med stor tillit. Gjennom årene har det gjort seg et navn og har vokst til å bli ganske populær blant VPN-brukere. Den tilbyr mange utmerkede funksjoner hjemme og på forskjellige Wifi-nettverk.

For det første, hvis du planlegger å bruke denne VPN-tjenesten til å låse opp strømmeplattformer som Netflix, Amazon Prime Video, Hulu, Disney Plus, etc., så vær fornøyd med at CyberGhost VPN vil hjelpe deg med alt det. Du kan enkelt få tilgang til Canadas Netflix mens du er i USA ved å bruke denne VPN-tjenesten.

I tillegg, hvis du abonnerer på VPNs betalte planer, får du syv samtidige tilkoblinger for Android, IOS, Linux, Windows, Mac OS osv. Applikasjonen for denne VPN-en er godt optimalisert og fungerer utmerket med all programvare og alle enheter .

CyberGhost VPN har flere dedikerte P2P-servere som gjør torrenting til en fornøyelse. Disse serverne er spesielt optimalisert for torrenting, og det er derfor vi har hatt en god opplevelse med torrenter gjennom denne VPN-en i våre tester. Selv om torrenter ikke interesserer deg, vil du ha en rekke nettverksservere å velge mellom som er spredt i over 91 forskjellige land. CyberGhost VPN har også en dedikert sikker IP-adresse for de som ønsker å ta sikkerheten mer seriøst.

Til en pris på $2.29 for 36 måneder er det ingen tvil om at dette er en fantastisk VPN å ha i VPN-arsenalet ditt. Prøv det, og du vil ikke angre på det, stol på oss!

15. IPVanish

15 beste VPN-leverandør 2024 (gratis og premiumtjenester) - EarthWeb (19)

IPVanish VPN har vært kjent for å gi pålitelig sikkerhet og utmerket internettforbindelse. Internett-tilkoblingshastigheten er rask nok til at du kan streame HD-videoer på nettet og andre strømmetjenester som Amazon Prime Video, Netflix, Hulu, Disney Plus, etc.

IPVanish VPN bør være ditt valg av VPN hvis du er en fan av spill på nettet, torrenting eller bare vil ha en VPN med lufttette sikkerhetsfunksjoner. I tillegg har IPVanish VPN et søtt prispunkt, noe som gjør avtalen mer velsmakende og attraktiv.

IPVanish VPN har 2000 servere på 75 forskjellige steder. Med denne VPN-en får du ubegrenset båndbredde-tilkobling for spill og torrents, en null-logg-policy som garanterer størst mulig sikkerhet for dataene dine, en kill-switch for å umiddelbart avslu*tte tilkoblingen til internett hvis VPN-tilkoblingen din faller, og en DNS lekkasjebeskyttelsesprotokoll.

Hvis denne VPN-en virker interessant nok for deg, kan du glede deg over det faktum at alle disse utmerkede funksjonene ikke vil koste deg mer enn bare $3.99 per måned. Etter vår mening er det et fantastisk prispunkt for alt du får pakket med denne VPN-en.

Hvis du vil ha råd fra oss, er denne VPN-en VPN-en for deg, ikke se lenger!

Hvordan ta det beste valget i 2024

For å gjøre et optimalt valg, er det best om du begynner med dine behov og krav i tankene.

Det er en ganske god indikator om en tjeneste tilbyr et bredt utvalg av plattformer og serverplasseringer, men det viktigste er om den dekker de du har tenkt å bruke eller ikke.

Hvis toppprioriteten din er strømming, se etter en VPN som fjerner blokkeringen av dine foretrukne nettsteder. Hvis du vil ha en VPN for bruk av torrenter, se etter P2P-funksjonaliteten.

På samme måte vil du kanskje ha en pålitelig drepebryter for å beskytte identiteten din fra å bli avslørt, eller en bevist policy uten logger for å sikre at aktivitetene dine forblir private.

Mange VPN-er lar deg bare koble til et visst antall enheter samtidig.

Velg en leverandør som tillater flere samtidige tilkoblinger eller til og med ikke har noen grenser i det hele tatt hvis du trenger å beskytte mange mobile enheter, datamaskiner, smart-TVer og annen maskinvare.

Hvis du er ny i VPN-verdenen, kan til og med noen av de beste VPN-tjenestene ikke appellere så mye til deg.

Dette er fordi du trenger et brukervennlig grensesnitt og god kundestøtte, enten det er i form av live chat, e-post eller annet informativt og velskrevet innhold på nettsiden deres.

Kostnaden skal selvfølgelig også tas med i betraktningen, men vi anbefaler å fokusere på funksjonalitet først. Med andre ord, få en VPN som tilbyr alt du trenger.

Du vil finne noen gode verditilbud i listen vår.

Så det trenger ikke å være dyrt, og du kan alltid begrense utvalget til et endelig alternativ ved å bruke prisen.

Spørsmål og svar

Er det ulovlig å bruke en VPN i 2024?

Nei.

I det overveldende flertallet av den utviklede verden er det helt lovlig å bruke en VPN.

Naturligvis gjelder alle regler som regulerer landet ditt for hvordan du bruker VPN.

Hvis du bruker VPN-en til ulovlige formål, er det ditt privilegium.

Å bruke en VPN er imidlertid helt lovlig.

Slik bruker du en VPN i 2024

Det er veldig enkelt å koble til de fleste VPN-er; alt det krever er noen få klikk.

Alt du trenger å gjøre er å velge en VPN, registrere deg på nettsiden, laste ned og installere appen, logge på, velge en serverplassering du ønsker, klikk på "koble til" og voila!

Vil hastigheten min bli kompromittert for bedre sikkerhet med en VPN?

Siden alle VPN-er skal kryptere nettrafikken din, forårsaker de alle en viss tilkoblingshastighetsforsinkelse.

En topprangert VPN vil imidlertid sørge for at forskjellen ikke er merkbar.

Hvis tilkoblingen din ser ut til å ha blitt redusert selv med en av de beste VPN-ene, kan det hende du bruker en overbelastet server.

Bare koble fra og koble til en annen server for å løse problemet.

Ved å ha nettaktiviteten din skjult for Internett-leverandøren din når du bruker en VPN, kan du også forhindre hastighetsregulering forårsaket av Internett-leverandøren din.

Oppsummert er de beste VPN-ene i 2024;

VurderingVPN-tjenesteFå tilbud
#1 Topprangert#1NordVPN - #1 VPN i bransjenGratis prøveperiode
#2 Topprangert#2Surfshark - toppbudsjett VPNStart nå
#3 Topprangert#3AtlasVPN - beste gratis VPNStart nå

konklusjonen

Gjennom årene har VPN-er vist seg å være et flott verktøy for å legge til et lag med personvern til ens rutinemessige aktiviteter på nettet.

Som et resultat dukker det opp flere tjenesteleverandører for hver dag som går.

Med den økende konkurransen i markedet, sliter de alle hardt med å differensiere tjenestene sine og legger til flere og flere funksjoner i pakkene sine.

Så godt som det er i brukernes interesse, har valget blitt vanskelig for dem.

Hvis du er her for en mening, NordVPN er den beste VPN-leverandøren i 2024 – det er en allsidig VPN-leverandør som vi anbefaler på det sterkeste fra alle aspekter.

I slekt

15 beste VPN-leverandør 2024 (gratis og premiumtjenester) - EarthWeb (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Tuan Roob DDS

Last Updated:

Views: 6226

Rating: 4.1 / 5 (42 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Tuan Roob DDS

Birthday: 1999-11-20

Address: Suite 592 642 Pfannerstill Island, South Keila, LA 74970-3076

Phone: +9617721773649

Job: Marketing Producer

Hobby: Skydiving, Flag Football, Knitting, Running, Lego building, Hunting, Juggling

Introduction: My name is Tuan Roob DDS, I am a friendly, good, energetic, faithful, fantastic, gentle, enchanting person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.