Helaas: deze vier iPhones zijn volgende week niet meer te koop (2024)

Volgende week presenteert Apple eindelijk de iPhone 15, maar dat betekent ook dat een aantal iPhones straks niet meer bij Apple te koop is. Deze toestellen verdwijnen over een week.

Lees verder na de advertentie.

Steun iPhoned

Je gebruikt een adblocker. Dat vinden we jammer, want advertenties hebben we nodig om onze artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

iPhone 15 betekent het einde van oudere iPhones

Apple heeft het Wonderlust-evenement officieel aangekondigd, waardoor het zo goed als zeker is dat op dinsdag 12 september de nieuwe iPhones worden onthuld. Er verschijnen dit jaar vermoedelijk opnieuw vier toestellen: de iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro en de iPhone 15 Pro Max (of toch Ultra?). De iPhones zijn waarschijnlijk vanaf eind september te koop in alle winkels.

Lees ook: Wanneer kun je de iPhone 15 kopen? Dit weten we tot nu toe

De lancering van een reeks nieuwe iPhones betekent ook het einde van een aantal oudere toestellen. Deze iPhones verdwijnen dan uit het assortiment en zijn niet meer te koop. Dat is tenminste het geval bij Apple, bij andere aanbieders kun je (vaak) wel nog terecht voor oudere iPhones. Wij vertellen je welke iPhones er na de lancering van de iPhone 15 niet meer te koop zijn bij Apple.

Deze iPhones zijn straks niet meer te koop

Na de onthulling van de nieuwe iPhones stopt Apple ieder jaar met de verkoop van oudere modellen. Vorig jaar verdwenen de iPhone 11, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Maxuit het assortiment bij Apple. Het is de verwachting dat Apple ook dit jaar stopt met het verkopen van een aantal iPhones. Deze iPhones zijn straks waarschijnlijk niet meer te koop:

  • iPhone 14 Pro Max
  • iPhone 14 Pro
  • iPhone 13 mini
  • iPhone 12

Als je dus een Pro-model bij Apple wilt kopen, heb je straks alleen de keuze uit de iPhone 15 Pro of de iPhone 15 Pro Max. De iPhone 14, iPhone 13 en iPhone SE blijven wél te koop bij Apple. Voor alle andere modellen moet je terecht bij alternatieve online winkels, die de telefoons wel nog een tijd blijven aanbieden. Koop je de nieuwe iPhone liever bij Apple? Dan moet je nu dus je slag slaan voor een van deze modellen.

Steun iPhoned

Je gebruikt een adblocker. Dat vinden we jammer, want advertenties hebben we nodig om onze artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Onduidelijkheid over de iPhone 13 mini

De iPhone 13 mini valt op tussen de modellen die verdwijnen, want dit is de laatste iPhone mini die Apple heeft uitgebracht. De telefoon verscheen in 2021, maar werd opgevolgd door de iPhone 14 Plus. Dat betekent dat je voor een iPhone met een kleiner scherm straks niet meer terecht kunt bij Apple. Nu is daar nog de iPhone 13 mini met een 5,4-inch display te koop.

Lees ook:Nieuwe iPhone kopen? Met deze tip bespaar je honderden euro’s

De iPhone SE 2022 blijft wel te koop bij Apple, die telefoon heeft een scherm van 4,7-inch. Helaas heeft deze iPhone veel nieuwere functies niet, zo ontbreken Face ID en de ultragroothoeklens. De iPhone SE doet dus onder voor de iPhone 13 mini, waardoor je voor een geavanceerdere iPhone met een kleiner scherm naar een andere online winkel moet. Het is daarom goed mogelijk dat Apple de iPhone 13 mini toch nog even blijft aanbieden.

iPhones wel nog te koop door voorraad

Dat de iPhones straks niet meer te koop zijn bij Apple, betekent niet dat je ze helemaal niet meer kunt aanschaffen. Andere aanbieders hebben vaak nog een voorraad van de telefoons en blijven die voorlopig nog verkopen. Apple produceert de iPhones niet meer, dus dat betekent dat de voorraad langzaam maar zeker opraakt. Hierdoor verdwijnen de iPhones na een tijd óók uit de (online) winkels.

Wil je dus een kleinere iPhone kopen? Zorg er dan voor dat je de iPhone 13 mini op tijd koopt, nu de telefoon nog op voorraad is. De iPhone 13 mini draait op de A15 Bionic-chip en krijgt in ieder geval nog vier jaar lang nieuwe software-updates. De kleine telefoon gaat daardoor nog jaren mee. Bekijk de beste aanbiedingen van de iPhone 13 mini in onze prijsvergelijker, zodat je zeker weet dat je nooit teveel betaalt!

Apple iPhone 13 mini prijzen vergelijken

Met abonnement

€ 40,- p/m

Bekijk abonnementen abo

Los nieuw

€ 834,04

Bekijk prijzen

Los refurbished

€ 354,99

Bekijk prijzen

Los refurbished: € 354,99

Steun iPhoned

Je gebruikt een adblocker. Dat vinden we jammer, want advertenties hebben we nodig om onze artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Helaas: deze vier iPhones zijn volgende week niet meer te koop (2024)

FAQs

Helaas: deze vier iPhones zijn volgende week niet meer te koop? ›

CUPERTINO, Californië De belangrijkste assemblagefabriek voor iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max in het Chinese Zhengzhou heeft momenteel te maken met beperkingen wegens COVID-19. Als gevolg hiervan is de productiecapaciteit sterk verminderd.

Waarom wordt iPhone 14 Pro niet meer verkocht? ›

CUPERTINO, Californië De belangrijkste assemblagefabriek voor iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max in het Chinese Zhengzhou heeft momenteel te maken met beperkingen wegens COVID-19. Als gevolg hiervan is de productiecapaciteit sterk verminderd.

Welke iPhone mag niet meer verkocht worden? ›

De iPhone 12 is een toestel dat sinds 2023 niet meer in het assortiment van Apple zit.

Waarom kun je de iPhone 13 Pro niet meer kopen? ›

Onze Stores, kantoren, datacenters en bedrijfsvoering zijn al helemaal CO₂-neutraal. Uiterlijk in 2030 zijn al onze producten dat ook, en daarmee ook jouw CO₂-voetafdruk als je ze gebruikt. Vanaf dit jaar doen we geen plastic meer om de verpakkingen van iPhone 13 en iPhone 13 Pro.

Welke iPhone verdwijnt? ›

Modellen en software
ModelKleurenStopgezet (verkoop)
iPhone XSpacegrijs, Zilver12 september 2018
iPhone XrWit, Zwart, Blauw, Koraal, Geel, (PRODUCT)RED14 september 2021
iPhone Xs / iPhone Xs MaxGoud, Zilver, Spacegrijs10 september 2019
iPhone 11Paars, Wit, Geel, Groen, Zwart, (PRODUCT)RED7 september 2022
24 more rows

Waarom is de iPhone 14 Pro niet leverbaar 2024? ›

Apple waarschuwt dat de iPhone 14 Pro en Pro Max de komende tijd slechter leverbaar zijn dan voorzien. Dat komt door een uitbraak van het coronavirus in de fabriek in de Chinese stad Zhengzhou, waar de telefoons in elkaar worden gezet.

Waarom is de iPhone 14 slecht? ›

Volgens de onderzoekers komt de slechte beoordeling van de iPhone 14 vooral door het gebrek aan nieuwe functies bij de telefoon. De iPhone 13 en de iPhone 14 verschillen op papier maar weinig van elkaar, zo heeft Apple opnieuw voor de A15 Bionic-chip gekozen en is er ook qua design weinig veranderd.

Waarom wordt de iPhone 12 verboden? ›

Toezichthouder ANFR is tevreden met een update die Apple heeft gemaakt om de elektromagnetische straling die de mobiele telefoon uitzendt te verminderen. Twee weken geleden moesten alle iPhone 12's uit de winkels worden gehaald omdat de straling volgens de toezichthouder te hoog was.

Is iPhone 13 nog goed in 2024? ›

Gezien de geavanceerde specificaties, de gereduceerde prijs en het trendy ontwerp, lijkt de refurbished iPhone 13 zeker de beste koop van 2024 te zijn voor degenen die op zoek zijn naar een Apple-smartphone.

Is iPhone 11 nog goed in 2024? ›

Als het gaat om ondersteuning voor software-updates, hebben de iPhone XS (Max) en iPhone XR dit jaar waarschijnlijk hun laatste update ontvangen. Dat betekent dat iOS 17 de laatste softwareversie zou zijn voor deze toestellen. De ondersteuning voor de iPhone 11-reeks stopt waarschijnlijk in 2024.

Welke iPhone moet je niet meer kopen? ›

Vorig jaar verdwenen de iPhone 11, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max uit het assortiment bij Apple. Het is de verwachting dat Apple ook dit jaar stopt met het verkopen van een aantal iPhones. Deze iPhones zijn straks waarschijnlijk niet meer te koop: iPhone 14 Pro Max.

Hoeveel is iPhone 13 Pro nog waard? ›

Bekijk de geschatte verkoopwaarde van je iPhone
DeviceGeschatte verkoopwaarde
iPhone 13 Pro MaxTot €639
iPhone 13 ProTot €518
iPhone 13Tot €387
iPhone 13 miniTot €337
23 more rows
Jul 24, 2024

Welke iPhone kopen in 2024? ›

Wat is de beste iPhone van 2024? De iPhone 15 Pro en de iPhone 15 Pro Max zijn op dit moment de topkeuzes vanwege hun krachtige A17 Pro-chip, state-of-the-art ProMotion-scherm en de unieke toch wel nuttige Acie knop.

Hoe lang wordt iPhone 13 nog ondersteund? ›

Refurbished iPhone 13

Je bent tot en met 2026 verzekerd van iOS updates en nieuwe functies.

Welke iPhones zijn verouderd? ›

Verouderde iPhone-modellen
  • iPhone 6 Plus.
  • iPhone 5s.
  • iPhone 5c.
  • iPhone 4s.

Wat gaat iPhone 16 kosten? ›

De iPhone 16 Plus zal rond de €1120 kosten en de iPhone 16 Pro €1230. Het absolute paradepaardje uit de serie, de iPhone 16 Pro Max (of Ultra), zal voor minimaal €1480 op de kop te tikken zijn.

Waarom is de iPhone 14 Pro niet meer verkrijgbaar? ›

Omdat de iPhone 14 Pro en 14 Pro Max, samen met de iPhone 14 en 14 Plus, de laatste iPhones waren met een Lightning-poort, werden ze op 12 september 2023 stopgezet, na de aankondiging van hun opvolgers, de iPhone 15 Pro en 15 Pro Max, waarbij de Lightning-poort is vervangen door USB-C om te voldoen aan de Europese ...

Is de iPhone 14 Pro nog verkrijgbaar? ›

De iPhone 14 Pro is een knappe, krachtige en effectieve telefoon. Maar het werd stopgezet toen de iPhone 15 Pro afgelopen september werd gelanceerd. Je kunt het nog steeds kopen bij Amazon, in Premium Renewed-staat , voor een prijs die momenteel opmerkelijk goed is, en bij Apple, dat soms Amazon ondermijnt.

Waarom geen iPhone 14 Pro kopen? ›

Met zijn 1169 euro is de iPhone 14 Plus ongeveer net zo duur als de Pro-iPhones van 2022 en eerder, zoals de iPhone 13 Pro. Maar geavanceerde functies ontbreken. Je mist bijvoorbeeld een telelens om goed te zoomen en een ProMotion-scherm dat het display sneller ververst en energiezuiniger maakt.

Waar is de iPhone 14 Pro op voorraad? ›

De iPhone 14 Pro Max is inmiddels niet meer leverbaar. Kies voor een ander model uit de iPhone 14 serie of ga voor de nieuwste iPhone 15 Pro Max.

Top Articles
How to Tell If It's Good or Bad?
Walgreens Pharmacy Fayetteville, NC 28303
Funny Roblox Id Codes 2023
Golden Abyss - Chapter 5 - Lunar_Angel
Www.paystubportal.com/7-11 Login
Joi Databas
DPhil Research - List of thesis titles
Shs Games 1V1 Lol
Evil Dead Rise Showtimes Near Massena Movieplex
Steamy Afternoon With Handsome Fernando
Which aspects are important in sales |#1 Prospection
Detroit Lions 50 50
18443168434
Newgate Honda
Zürich Stadion Letzigrund detailed interactive seating plan with seat & row numbers | Sitzplan Saalplan with Sitzplatz & Reihen Nummerierung
Grace Caroline Deepfake
978-0137606801
Nwi Arrests Lake County
Immortal Ink Waxahachie
Craigslist Free Stuff Santa Cruz
Mflwer
Spergo Net Worth 2022
Costco Gas Foster City
Obsidian Guard's Cutlass
Marvon McCray Update: Did He Pass Away Or Is He Still Alive?
Mccain Agportal
Amih Stocktwits
Fort Mccoy Fire Map
Uta Kinesiology Advising
Kcwi Tv Schedule
What Time Does Walmart Auto Center Open
Nesb Routing Number
Olivia Maeday
Random Bibleizer
10 Best Places to Go and Things to Know for a Trip to the Hickory M...
Black Lion Backpack And Glider Voucher
Gopher Carts Pensacola Beach
Duke University Transcript Request
Lincoln Financial Field, section 110, row 4, home of Philadelphia Eagles, Temple Owls, page 1
Jambus - Definition, Beispiele, Merkmale, Wirkung
Ark Unlock All Skins Command
Craigslist Red Wing Mn
D3 Boards
Jail View Sumter
Nancy Pazelt Obituary
Birmingham City Schools Clever Login
Thotsbook Com
Funkin' on the Heights
Vci Classified Paducah
Www Pig11 Net
Ty Glass Sentenced
Latest Posts
Article information

Author: Duane Harber

Last Updated:

Views: 6086

Rating: 4 / 5 (51 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Duane Harber

Birthday: 1999-10-17

Address: Apt. 404 9899 Magnolia Roads, Port Royceville, ID 78186

Phone: +186911129794335

Job: Human Hospitality Planner

Hobby: Listening to music, Orienteering, Knapping, Dance, Mountain biking, Fishing, Pottery

Introduction: My name is Duane Harber, I am a modern, clever, handsome, fair, agreeable, inexpensive, beautiful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.