D.E Café | Douwe Egberts Zakelijk (2024)

D.E Café | Douwe Egberts Zakelijk (1)

D.E Café | Douwe Egberts Zakelijk (2)

Koffieliefhebbers zijn steeds meer gewend geraakt aan hoge kwaliteit en veel variatie. In een koffiebar, thuis en ook op het werk. Daarom brengt Jacobs Douwe Egberts Professional het koffiebargevoel naar jou toe met D.E Café barista station. De vertrouwde en kwalitatieve kop koffie die je kent uit de D.E Café’s, nu beschikbaar in een self service concept.

D.E Café barista station is een plek om er even helemaal tussenuit te zijn. Om te ontspannen op elk moment van de dag. Een plek om samen te komen, of om zelf te genieten van een vers bereidde koffie.

D.E Café | Douwe Egberts Zakelijk (3)

D.E Café barista station


Een koffiecorner is een belangrijk onderdeel op de werkvloer, onderwijsinstelling of zorgomgeving. Dáár ontstaan de informele gesprekken en spontane momenten, en kan je ook naar toe om even te ontspannen met die goede kop koffie of thee. D.E Café barista station is een inspirerende, luxe koffiecorner. Fullservice, 24/7 en zonder investering.

Iedereen is een barista bij het D.E Café barista station!

In het D.E Café barista station is iedereen zelf de barista, en kan eenvoudig de lekkerste koffiespecialiteiten samenstellen, bereiden, aankleden en afrekenen zoals in een koffiebar.

Een pittige espresso, een klassieke cappuccino of een flavoured latte? Al je D.E Café favorieten zijn beschikbaar dankzij keuze uit 3 soorten versgemalen bonen en echte melk. Zo kunnen studenten, medewerkers, gasten of bezoekers altijd genieten van een heerlijke kop koffie. Ook theeliefhebbers worden niet vergeten, kies uit 8 verschillende melanges Pickwick Tea Master Selection.

D.E Café | Douwe Egberts Zakelijk (4)

Klassiekers

D.E Café | Douwe Egberts Zakelijk (5)

Verleidingen

D.E Café | Douwe Egberts Zakelijk (6)

Lekker koud

D.E Café | Douwe Egberts Zakelijk (7)

Het hart van D.E Café barista station

D.E Barista professional espressomachine


De D.E Barista Professional espressomachine is speciaal ontwikkeld voor D.E Café barista station. De bediening van deze machine is intuitief, en de mogelijkheden zijn eindeloos dankzij de drie espressoblends, melkopties, koude en warme bereidingen en siropen.

Door JDE’s fullservice!

Geen gedoe, geen investering

Jij hebt de locatie en de koffieliefhebbers, wij brengen het ultieme koffiebargevoel. Jacobs Douwe Egberts Professional plaatst het D.E Café barista station bij jou op locatie en neemt vanaf dat moment de volledige verantwoordelijkheid voor jouw koffiecorner. Schoonmaak, onderhoud en bijvullen: D.E Café barista station is een echte fullservice concept. Een 24/7 luxe koffiecorner zonder zorgen. En er is nog meer goed nieuws. Dit allemaal kan je realiseren zonder enige investering!

D.E Café | Douwe Egberts Zakelijk (8)

Simpele bediening

De lekkerste koffie in 4 stappen


Het touchscreen van de espressomachine begeleidt medewerkers en gasten eenvoudig door de keuzeopties. In slechts vier stappen geniet iedereen van de lekkerste koffie. De espressomachine is trouwens geschikt voor zowel open als gesloten betaalsystemen.

D.E Café | Douwe Egberts Zakelijk (9)

D.E Café | Douwe Egberts Zakelijk (10)

Liever zelf regelen?

Vind de beste koffiemachine voor uw situatie

Ook voor degenen die liever zelf alles regelen, heeft Jacobs Douwe Egberts oplossingen. Met de online keuzehulp helpen wij u graag de juiste koffiemachine kiezen. In slechts enkele stappen selecteren wij de best passende koffiemachines voor u.

D.E Café | Douwe Egberts Zakelijk (2024)

FAQs

Wat kost een pak Douwe Egberts koffie 500 gram? ›

Koffie Douwe Egberts snelfiltermaling Roodmerk 500 Gram
Adviesprijs excl. BTW€ 10,79
Prijs incl. 9% BTW€ 8,32
Verpakking500 Gram 1 Pak
Actuele voorraad1348
Laatst bijgewerkt31-05-2024
5 more rows

Is Douwe Egberts een Nederlands bedrijf? ›

Koninklijke Douwe Egberts B.V. (merknaam Douwe Egberts, afgekort DE of D.E) is een Nederlands bedrijf. Het bedrijf werd opgericht in 1753 en werd bekend met de verwerking en verhandeling van koffie, thee en andere levensmiddelen.

Kan je een koffiezetapparaat zakelijk kopen? ›

Kort gezegd: ja! Het antwoord van de Belastingdienst luidt: “Wanneer een bedrijf het alleen zakelijk gebruikt, dan kan dit als een zakelijke kostenpost gezien worden en inderdaad worden afgetrokken.” De kosten van een koffiemachine mogen dan op jaarbasis worden afgeschreven.

Welke bedrijven vallen onder Douwe Egberts? ›

Activiteiten. Het bedrijf is voornamelijk actief met koffie en thee die worden verkocht onder zo'n 50 merknamen. Enkele bekende zijn de koffiemerken Jacobs, Senseo, L'Or, Douwe Egberts en Tassimo en het theemerk Pickwick.

Waarom geen Douwe Egberts koffie bij Jumbo? ›

Koffiedrinkers die het liefst Douwe Egberts in huis halen of liefhebbers van Milka-chocolade hebben pech in sommige Jumbo-filialen. Daar zijn de schappen van deze producten leeg. De reden is dat de Veghelse supermarktketen op dit moment scherp onderhandelt met leveranciers over de prijzen van vooral A-merken.

Hoeveel kost 1 pak koffie? ›

Wilt u een relatief goede kwaliteit koffie, reken dan op zo'n 15,50 euro de kilo. De Medium en Dark Roast koffiebonen van Douwe Egberts zijn hier bijvoorbeeld een goed product. Als we ervan uit gaan dat je met een kilo 130 kopjes koffie zet dan zitten we gemiddeld op zo'n 12 cent per kopje.

Waarom is Douwe Egberts zo duur? ›

De prijsstijging komt onder meer door droogte en onverwachte vorst in Brazilië. Maar ook door de hogere prijzen van brandstoffen. Tussen februari 2021 en februari 2022 stegen de prijzen het meest van Nescafé Dolce Gusto (24%), Douwe Egberts Aroma Rood snelfilterkoffie (20%) en Senseo koffiepads met (15%).

Wat verdien je bij Douwe Egberts? ›

Hoeveel verdient een Douwe egberts in Nederland? Als we kijken naar de Douwe egberts salarisstatistieken in Nederland op 22 mei 2024, dan maakt de vertegenwoordigde werknemer € 28.728; om preciezer te zijn is het salaris € 2.394 per maand, € 598 per week of € 15,75 per uur.

Is Douwe Egberts van Unilever? ›

amsterdam – De Brits-Nederlandse multinational Unilever heeft voor 1,275 miljard euro een onderdeel overgenomen van Sara Lee, dat onder meer bekend is van merken als Douwe Egberts.

Is koffie op de zaak aftrekbaar? ›

Deze kosten zijn gewoon privé. Welke kosten van eten/drinken zijn dan wel zakelijk? De kosten van koffie en thee voor op kantoor zijn aftrekbaar voor zowel de inkomstenbelasting als de omzetbelasting. Deze kosten zijn dus aftrekbaar van je winst en de btw op deze kosten is terug te vragen.

Is een wasmachine zakelijk aftrekbaar? ›

Wasmachines en witgoed

Volgens Daniëlle van Someren is het echter vrij eenvoudig: "Staat een wasmachine of wasdroger in het kantoorpand, dan is deze volledig aftrekbaar van de belasting. Staat een wasmachine thuis bij de ondernemer, dan is dit vrijwel nooit het geval.

Wat kost een koffiezetapparaat aan stroom? ›

Een koffiezetapparaat gebruikt minder stroom, afhankelijk van wat voor apparaat je hebt. Een simpel filterapparaat gebruikt per volle pot 0,3 tot 0,6 kWh, wat met het huidige tarief uitkomt op 7 tot 14 cent. Laat je het apparaat aan staan om gebruik te maken van de warmteplaat, dan ben je duurder uit.

Is Jacobs koffie van Douwe Egberts? ›

Sinds 2014 is Jacobs onderdeel van Douwe Egberts in de naam van Jacobs Douwe Egberts. Het wordt dan de op een na grootste koffiebrander ter wereld. Jacobs heeft heel veel soorten op de markt gebracht in allerlei vormen. Gemalen koffie, koffie bonen, oploskoffie en koffie cups.

Welke merken horen bij Douwe Egberts? ›

Merken met karakter

De koffiebonen, filterkoffie, koffiepads, Cafitesse, koffiecups en oploskoffie zijn wereldwijd geliefd. Douwe Egberts is voor vele koffieliefhebbers de norm voor goede koffie. Pickwick maakt van de dagelijkse theemomenten iets bijzonders.

Waarom Douwe Egberts? ›

De familie van Douwe Egberts koos in 1812 De Jong als familienaam. Het bedrijf is echter bekend geworden als Douwe Egberts en niet als Egbert Douwes. Waarschijnlijk komt dit omdat Douwe Egberts voor uitbreiding van de afzet van lokaal naar regionaal zorgde.

Hoeveel kopjes koffie uit een pak van 500 gram? ›

Gemiddeld kun je uitgaan van de volgende aantallen: Filterkoffie: 133 kopjes (per 1 kg filterkoffie, 7.5 gram per kopje) Fresh brew: 133 kopjes (per 1 kg filterkoffie, 7.5 gram per kopje) Espressobonen: 118 kopjes (per 1 kg bonen, 8.5 gram per kopje)

Heeft de Lidl Douwe Egberts koffie? ›

Lidl biedt naast de Douwe Egberts koffiebonen een ruime collectie producten aan.

Wat kost een pak gemalen koffie? ›

Eigenschappen
AantalPrijs per stuk / totaal
48stuks€ 6,63 / € 318,24 € 7,23 / € 346,88 incl. btw
49stuks€ 6,63 / € 324,87 € 7,23 / € 354,11 incl. btw
50stuks€ 6,63 / € 331,50 € 7,23 / € 361,34 incl. btw
+ Meer aantallen
48 more rows

Hoeveel kopjes koffie haal je uit een pak van 250 gram? ›

Dit is een non-profitorganisatie die uit koffieliefhebbers, producenten en barista's bestaat. De SCA raadt 60 gram gemalen koffie aan per liter water. Zet je een kop koffie van 250 ml, dan gebruik je dus 15 gram gemalen koffie. Zet je twee kopjes koffie van 250 ml per stuk, dan heb je 30 gram koffie nodig.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Wyatt Volkman LLD

Last Updated:

Views: 5827

Rating: 4.6 / 5 (66 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Wyatt Volkman LLD

Birthday: 1992-02-16

Address: Suite 851 78549 Lubowitz Well, Wardside, TX 98080-8615

Phone: +67618977178100

Job: Manufacturing Director

Hobby: Running, Mountaineering, Inline skating, Writing, Baton twirling, Computer programming, Stone skipping

Introduction: My name is Wyatt Volkman LLD, I am a handsome, rich, comfortable, lively, zealous, graceful, gifted person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.